Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
21 files van totaal 57 km

Steekpartij opgelost met bekentenis 18-jarige man

Toegevoegd: 21-04-2005, 10.29 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]
VLISSINGEN - De Vlissingse politie heeft deze week een steekpartij opgelost.


Op vrijdag 1 april jongstleden vond rond zes uur 's avonds een steekpartij plaats op de Paauwenburgweg in Vlisisngen. Een 57-jarige Vlissinger raakte bij die steekpartij gewond. Naar aanleiding van de steekpartij werden twee Vlissingers aangehouden, respectievelijk 18 en 23 jaar oud. Beide verdachten werden ingesloten en verhoord door de politie.

Uit het onderzoek van de politie is gebleken dat een 25-jarige Vlissinger op de desbetreffende vrijdag een conflict had met de 18-jarige man, iets wat overigens vaker voorkwam. De 18-jarige man werd hierbij in het gezicht geslagen.

Diezelfde avond kwamen de 18-jarige man en enkele andere personen naar de woning van de 25-jarige Vlissinger. Hier ontstond een vechtpartij waarbij een 57-jarige Vlissinger die tussen beide probeerde te komen met een mes in zijn zij werd gestoken. Daarop volgde de arrestatie van de 18 en de 23-jarige Vlissingers. Later werden ook nog drie andere Vlissingers in de leeftijd van 23 en 25 jaar aangehouden op verdenking van zware mishandeling.

Afgelopen dinsdag bekende de 18-jarige Vlissinger dat hij zijn 57-jarige plaatsgenoot met een mes had gestoken. De man zit nog vast, de andere betrokkenen zijn inmiddels in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren