Weerbericht:
Bewolkt, af en toe regen en veel wind. Morgen winterse buien
Verkeersinformatie:
22 files van totaal 104 km

Gewond tijdens scooterles

Toegevoegd: 25-11-2010, 16.07 uur
De ambulancedienst heeft het slachtoffer onderzocht.
De ambulancedienst heeft het slachtoffer onderzocht.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Op de kruising Torenweg-Ravensteijnweg in Middelburg is vanmiddag een scooterrijder in opleiding ten val gekomen.

Het slachtoffer raakte rond 15.40 uur tijdens een rijles ten val nabij de rotonde bij het hoofdkantoor van het ROC Zeeland. Passerende brandweerlieden verleenden eerste hulp. Een ambulance kwam ter plekke om de jongeman te onderzoeken. Het verkeer moest letterlijk over de rotonde rijden om langs het ongeluk te kunnen.


Sinds 1 maart van dit jaar moet voor het bromfietsrijbewijs naast een theorie-examen ook een praktijkexamen worden gedaan. Hiervoor worden ook lessen gegeven. Tijdens zo'n les ging het vandaag dus mis.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Daan (25-11-2010 om 21:03)
Jammer voor hem. Was bij een rotonde en ik weet het zelf ook wel. Heb zelf ook rijles ervoor gehad, maar toch met mn eigen scooter op mn plaat gegaan. En je baalt dan wel
Alfred (25-11-2010 om 16:49)
Dat begint dus al goed, nog maar een lesje extra dan? Sterkte verder!
Cookie-instellingen beheren