Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 31 km

Eis van 14 maanden voor hennepteelt

Toegevoegd: 25-11-2010, 23.40 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Tegen een 48-jarige inwoner van Roosendaal is donderdag op de zitting van de rechtbank in Middelburg een celstraf van 14 maanden geeist. De Roosendaler wordt verdacht van grootschalige hennepteelt.

Eind augustus 2009 werd er in zijn loods aan de Tellersweg in Kerkwerve 2144 hennepplanten en in de aanpalende woning nog eens 2250 planten aangetroffen. Justitie kwam Van O. op het spoor naar aanleiding van een grootschalig drugsonderzoek in Noord-Brabant.


Tijdens de behandeling van de zaak zei hij de woning te hebben gehuurd op verzoek van 'enkele Marokkanen' en geen idee te hebben gehad wat er zich allemaal in de loods en zijn woning had afgespeeld.
 
De man is al diverse keren eerder veroordeeld voor opiumdelicten. De rechtbank doet uitspraak op 9 december.

Zie ook:
- Grote hennepkwekerij ontmanteld (27-08-2009)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren