Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Auto op zijn kop na ongeval

Toegevoegd: 27-11-2010, 07.15 uur - Update: 27-11-2010, 13.47 uur
De bestuurder van de auto heeft de plaats van het ongeval verlaten
De bestuurder van de auto heeft de plaats van het ongeval verlaten
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Manfred Berrevoets
WOLPHAARTSDIJK - De hulpdiensten zijn zaterdagmorgen vroeg uitgerukt voor een melding van een ongeval in Wolphaartsdijk.

Op de Kaaidijk werd rond 5.30 uur een verkeersongeval gemeld. Een bestuurder van een personenauto was van de weg geraakt en op zijn kop in een weiland terecht gekomen. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek dat er niemand meer in het voertuig zat. Ook in de omgeving van het ongeval was geen bestuurder meer aanwezig.


De gealarmeerde hulpdiensten konden dan ook gelijk weer terug keren. Via het kenteken kon de bestuurder, een 34-jarige man uit de gemeente Goes, opgespoord worden. Hij was naar huis gegaan en bleek onder invloed van alcohol te verkeren. Hij had geen verwondingen opgelopen.

Zijn rijbewijs heeft hij in moeten leveren. Een bergingsbedrijf heeft de auto weggesleept.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dr.acula (28-11-2010 om 16:16)
Als je alleen op zo"n weg dit meemaakt in de pikkedonker,dan blijf ik ook niet wachten op een toevallige voorbijganger,die misschien wel doorrijdt,ik zou ook naar huis o.i.d gaan,maar dan wel even politie waarschuwen wat er is gebeurt.maar ik verwacht geen bekeuring voor het verlaten van de plaats.
(zeeuws)recht (28-11-2010 om 13:37)
Ja dat kan op grond van artikel 7 Wegenverkeerswet. In het artikel wordt gesproken over "Letsel" of "Schade aan een andere toegebracht". De auto is door het ongeval in een naastgelegen weiland terechtgekomen. Dit kan men zien als een inbreuk op iemands eigendomsrecht, dus schade, dus strafbaar;)
Erik devrouwlijke politie agente als beroep (28-11-2010 om 09:50)
Hoe lomp kan je zijn om weg te lopen je weet tug dat je kenteken nagetrokken wordt dan ze je kunnen vinden
Gianna (27-11-2010 om 21:31)
Tsja, als er staat "Hij was naar huis gegaan en bleek onder invloed van alcohol te verkeren......" dan denk ik dat hij alcohol heeft gedronken, ja..!?!
Adri (27-11-2010 om 10:45)
Tja, 't is weer even wennen, de gladheid.. Is dit nu ook strafbaar onder het feit van verlaten van de ongevalsplaats? Kost wel weer wel veel geld voor niks.
Alfred (27-11-2010 om 10:35)
Verlaten plaats ongeval en zich niet melden, gokje: drank in het spel?
Cookie-instellingen beheren