Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Mishandeling in Zeelandhallen Goes

Toegevoegd: 28-11-2010, 19.41 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Zaterdagavond is in Goes een 40-jarige vrouw uit die plaats aangehouden. De vrouw wordt ervan verdacht een 19-jarige vrouw uit de gemeente Goes te hebben mishandeld in de Zeelandhallen aldaar.
 
Het slachtoffer kreeg een stomp in haar gezicht en viel op de grond. Ze heeft zich laten behandelen in het ziekenhuis.


De verdachte is in verzekering gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zoltan (3-12-2010 om 16:29)
Brain als het aan jou ligt moet de fatsoenlijke bezoeker wijken voor de asociale bezoekers die overal schijt aan hebben. Ik blijf er bij dikke bult eigen schuld
Brian (30-11-2010 om 23:35)
@Zeelandhalbezoeker, elke klap is er een te veel en on nodig. dat mensen al te laat waren met ingrijpen na de klap begrijp ik maar dan roepen bontje komt om zijn loontje ? Je kan geweld niet goed keuren wat de aanleiding dan ook was. dat was meer het punt waar het om gaat. Keur dit niet goed
Zeelandhalbezoeker (30-11-2010 om 19:46)
Het was niet in elkaar slaan zielig, het was een klap. Hoe kan je daar dan tussen komen???? Een klap is gegeven voor je kan reageren. En geloof dat niet dat mensen die normaal naar een gezellige avond willen gaan weg moeten gaan voor mensen die zich niet kunnen gedragen.
Zielig (30-11-2010 om 18:29)
Ik vind het hier zielig van de mensen die het gezien hebben maar niet hebben ingegrepen.Jammer hoor zelf zo stoer lopen doen dat je het gezien heb en het diegene zijn fout is! Chappaeu voor diegene die er bij stonden te kijken! Als er problemen zijn ga dan weg of ga naar de bewaking! Zeggen er meer!
Lydia (30-11-2010 om 07:57)
En hoe zit dat nou....? die 19 is drukfout ze is echt 29 jaar en zeelandhalbezoeker ben inderdaad met je eens dat verhaal 2 kanten heeft.is jammer dat feest met zoiets rot eindigt
Brian (29-11-2010 om 22:54)
Wel eens gehoord van Portier, bewaking..... ? Als iemand niet kan gedragen en/of wil luisteren meld je dit en wordt de persoon verwijderd. Het is in geen geval gerechtvaardigt om eigen rechter te spelen en daarin geweld te gebruiken. Kan je lang of kort discuseren dit kan gewoon niet !!!
Cookie-instellingen beheren