Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Parkeersensoren gestolen

Toegevoegd: 29-11-2010, 22.28 uur
Door: Roland de Jong
SAS VAN GENT - Aan de Wilhelminalaan in Sas van Gent zijn tussen zondag 19.00 en maandag 00.30 uur de parkeersensoren weggenomen van een geparkeerde auto.

De sensoren werden uit de voor- en achterbumper losgetrokken en meegenomen. Schade bedraagt een paar duizend euro.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Westdorpse (2-12-2010 om 09:51)
Aan die sensoren hebben ze niets, puur vandalisme. De autobezitter is net zo gedupeerd als iemand die er een sierstrip afhaalt of er krassen opmaakt., band(en) lekt steekt. Meer controles in Sas, die jongeren die maar op straat hangen in de wijken eens in de gaten houden.
Ron@ld (2-12-2010 om 08:25)
@ Vlissinger ga jij het AT vergelijken met de agent op straat?? De agenten op straat rijden in standaard VW Touranetjes. Als er nog minder blauw komt en dat gaat gebeuren is het alleen maar een stimulans voor de criminelen om verder te gaan!!
K (1-12-2010 om 17:53)
Wat hebben ze er aan, zonder de unit die nodig is voor de werking van deze sensoren zullen de sensoren dus niks waard zijn, ik hoop dat deze dommerikken gepakt worden zodat de eigenaar vd auto zijn schade kan verhalen
Techneut (1-12-2010 om 11:19)
Een setje goede parkeersensoren kosten gemiddeld 350.00 euro per set per voor of achtertzijde ,en zijn vaak niet per stuk te koop,je kan ze er met een klein schroevendraaiertje uithalen ,zonder dat de bumper schade oploopt. Gericht iets van een auto stelen ,word een groot probleem landelijk
Vlissinger (30-11-2010 om 15:53)
@Jaap: hoe kan je de US verlijken met nederland? De gevangenissen hier zijn hotels vergeleken met daar en de straffen hier zijn en er mag heus wel een beetje bezuinigt worden op de politie, heb je een paar nieuwsberichten terug niet gezien in wat voor auto`s die rijden? kiezers zeggen niet blauw weg
Jan van Souburg (30-11-2010 om 13:50)
@Jaap Vergeer uw vergelijking tussen de VS en ons landje gaat niet op daar er in de VS verhoudingsgewijs meer mensen wonen zodat criminelen wat makkelijker in de massa opgaan. Het harder straffen zal hier zeer zeker vruchten afwerpen i.p.v. het knuffelen en pamperen van dat gajes.
Cookie-instellingen beheren