Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zeer grote brand in Meliskerke

Toegevoegd: 01-12-2010, 02.58 uur
Door: Roland de Jong
MELISKERKE - In een loods aan de Molenweg in Meliskerke is in de nacht van dinsdag op woensdag een zeer grote brand uitgebroken.

De brand woedde bij een pluimveebedrijf, maar volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio stond in de loods waar het vuur ontstond uitsluitend werkmateriaal. De brand werd rond 01.45 uur ontdekt. Brandweerploegen uit Zoutelande, Koudekerke, Oost-Souburg, Middelburg, Arnemuiden, Domburg, Oostkapelle, Vlissingen en Goes werden opgeroepen om de brand te bestrijden. Er was sprake van een gebrek aan bluswater en zodoende werd een zogeheten grootwatertransport afgelegd.


De brand was bij aankomst van de eerste brandweerwagen al volledig uitslaand. Vooralsnog lijkt de brandweer te kunnen voorkomen dat het vuur overslaat naar de andere loodsen op het terrein. De brandweer vermoedt de aanwezigheid van asbest en doet zodoende ter plekke metingen. Voor zover bekend raakte er niemand gewond. Er is een ambulance stand-by gezet.

Het nablussen is nog in volle gang.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jefry (1-12-2010 om 17:40)
Pff verschrikkelijk! veel sterkte allemaal!
Johan west souburg (1-12-2010 om 16:21)
Nou veel sterkte gewenst piet en willy en verdere fam. als je hulp nodig heb bel je maar gr
Hans (1-12-2010 om 16:16)
@ dennis: 5 Tankautospuiten 3 Haakarmvoertuigen (Watertransport, dompelpomp en commandoeenheid) 2 laddereenheden. Vervolgens is de COPI ook nog gekomen ivm asbest. Daarnaast kwamen alle TASsen van kleine posten, daarom lijkt het op heel veel Alle betrokkenen heel veel sterkte.
Melis!! (1-12-2010 om 15:24)
Veel sterkte allemaal!!
Ik (1-12-2010 om 15:13)
Hoi, vera veel sterkte en de andere jongens van "de loods" ook veel sterkte want er lagen wel allemaaal spullen van andere mensen in!!!~!!!!
Dennis (1-12-2010 om 13:28)
Over hoeveel materieel hebben we het hier wel niet?
Cookie-instellingen beheren