Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Drie gewonden bij ongeval op Langeweg Bruinisse

Toegevoegd: 21-04-2005, 10.34 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

BRUINISSE - Bij een zwaar ongeval in Bruinisse zijn woensdagmiddag drie gewonden gevallen.


Even voor vijf uur reed een 19-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen-Duiveland over de Langeweg in Bruinisse. Op het kruispunt met de RIjksstraatweg verleende de man geen voorrang aan een personenauto die werd bestuurd door een 39-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland. Het ongeval gebeurde overigens tegenover de camping.

De 39-jarige man en zijn 6-jarige dochtertje dat bij hem in de auto zat raakten bij het ongeval bekneld en moesten door de brandweer van Bruinisse uit de auto worden bevrijd. De brandweer rukte uit met het hulpverleningsvoertuig 4872, de tankautospuit 4832 en de OVD 4895.

Voor de medische hulpverlening werden de ambulance 7308 uit Zierikzee, de ambulance 7302 uit Goes en de ambulance 7307 uit Goes ingezet. Ook ging de Officier Van Dienst Geneeskundig, de 7397 richting het ongeval. De hulpverleners vroegen om de komst van de Rotterdamse traumahelikopter, maar deze had een andere inzet en kon dus niet ter plaatse komen.

De 39-jarige man en zijn 6-jarig dochtertje werden met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. De 19-jarige bestuurder werd eveneens met nog onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Dirksland.

Beide auto’s werden zwaar beschadigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren