Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen uit bedreigingen met mes

Toegevoegd: 04-12-2010, 16.11 uur
Door: Roland de Jong
KRABBENDIJKE - De politie heeft afgelopen zondag een 16-jarige jongen uit de gemeente Reimerswaal aangehouden wegens bedreiging en afpersing. Dat is nu pas bekend gemaakt.

De 16-jarige bedreigde op zaterdag 27 november vier jongens op de Noordweg in Krabbendijke met een mes. De vier waren met de trein aangekomen in Krabbendijke en werden aangesproken door een jongen die ook in de trein had gezeten.


Hij dwong één van hen, een 17-jarige jongen uit de gemeente Reimerswaal, geld af te geven. De 16-jarige had eerder in de trein naar drie andere jongeren gedreigd met het mes. De verdachte is in verzekering gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AZ (7-12-2010 om 15:16)
@BIG, Sprake van zeer ernstig gedragsprobleem hier, maar wordt al aan gewerkt. Wil verder kwijt, dat met name deze jongen in de problemen komt wanneer anderen hem treiteren. Keer op keer is er dus wél iets aan voorafgegaan. Gestraft moet hij worden en psychologisch onderzoeken? JA.
Big (6-12-2010 om 21:25)
Ik hoop dat de politie hem ook laat onderzoeken. want dat is het belangrijkste, de jongen heeft een probleem, en dat moet opgelost worden. het is niet normaal zulk gedrag!
Mar (5-12-2010 om 11:48)
Ik snap niet dat deze knul pas zondag is aangehouden; hij was IN de trein ook al bezig; er is toch zoiets als spoorwegpolitie? Lekker ventje trouwens; 16 jaar en messen trekken??? Dat belooft wat...
Rene (4-12-2010 om 20:40)
Eindelijk is die schoft opgepakt Zijn broer(tje) moesten ze ook oppakken Deze 2 terroriseren de hele buurt in Krabbendijke Je zou bijna het recht in eigen hand nemen Enkel jammer dat ze zo weer buiten staan of paar uur kunnen schoffelen
CRB (4-12-2010 om 18:58)
Wat is dat toch tegenwoordig..is de adidas en gapstar druk dan ZO hoog dat je ALLES gaat doen om aan geld en spullen te komen? Jeetje, nou ben ik toch nog niet zo oud, maar wij konden vroeger nog gewoon op tienertoer zonder bedreigd te worden. En oh ja.....als we wat wilden dan SPAARDEN we ervoor!
En dat was nog niet alles (4-12-2010 om 16:21)
Dieptriest, voorgoed naar een heropvoedingsinstituut verwijzen. Veel problematiek met deze jongen!!!!!!!
Cookie-instellingen beheren