Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
66 files van totaal 251 km

Auto rijdt in sloot Grijpskerke

Toegevoegd: 06-12-2010, 10.16 uur
Door: Roland de Jong
GRIJPSKERKE - Op de Loodsholseweg in Grijpskerke is vanochtend een personenauto in een sloot gereden.

De auto gleed rond 08.45 uur in een flauwe bocht de berm in om vervolgens in de sloot te belanden. Volgens de politie is de auto eerst over de kop gevlogen. De brandweer rukte met meerdere voertuigen uit omdat gemeld was dat er sprake was van een beknelling.


De auto lag immers op zijn kop in de sloot en het leek er op dat de inzittende niet zelfstandig uit het voertuig kon komen. Ter plekke bleek de situatie mee te vallen. De vrouwelijke inzittende is door een ambulanceteam gecontroleerd. Hierna is de vrouw door de politie weggebracht.

De politie waarschuwt momenteel voor gladheid. Er zijn al veel kleine ongelukken en valpartijen gebeurd. Volgens de politie is daarbij echter niemand ernstig gewond geraakt.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mj fox (7-12-2010 om 06:43)
Idd mensen zijn blij dat ze nog een auto kunnen betalen denk daar maar eens aan ... s6 voor de persoon
Erwin (6-12-2010 om 22:08)
@pp inderdaad niet iedereen kan winterbanden betalen wat is hier raar aan dan ??. De meeste mensen hier zijn tegenwoordig blij als ze tot het eind v d maand kunnen rondkomen met hun geld . Een beetje sympathie met je medemens die het niet zo breedt heeft als jou zou niet verkeerd zijn
IK (6-12-2010 om 21:05)
Winterbanden?! Je kunt niemand verplichten om met winterbanden te gaan rijden, ook met winterbanden kun je overal en nergens belanden. Gelukkig is alles goed verlopen, een petje af om daarna gewoon te gaan werken!
J (6-12-2010 om 21:04)
F. denk je niet dat je een combi moet maken tussen winterbanden en gezond verstand? Wel degelijk heb je baat bij winterbanden. Op ijs is iedereen de sjaak, maar op nat wegdek onder de 7 graden verkort je je remweg met 30 procent. Tel uit je winst.
Kees (6-12-2010 om 20:53)
Winterbanden blijven maximaal 5 jaar goed. En bij minder dan 4 mm heb je in de sneeuw er ook niets meer aan. Als je minder dan 10.000 km per winter rijdt, ben je sowieso duurder uit. En zoals gezegd: nuttig in de sneeuw, maar met ijzel maakt het weinig uit.
Getuige (6-12-2010 om 20:39)
Gelukkig dat het goed is afgelopen met de vrouw die er in zat! Wij waren erbij! We waren enorm geschrokken, ik ben blij dat het nog zo goed is afgelopen!! Hopen dat ze de schrik al een beetje te boven is!
Cookie-instellingen beheren