Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto rijdt in sloot Grijpskerke

Toegevoegd: 06-12-2010, 10.16 uur
Door: Roland de Jong
GRIJPSKERKE - Op de Loodsholseweg in Grijpskerke is vanochtend een personenauto in een sloot gereden.

De auto gleed rond 08.45 uur in een flauwe bocht de berm in om vervolgens in de sloot te belanden. Volgens de politie is de auto eerst over de kop gevlogen. De brandweer rukte met meerdere voertuigen uit omdat gemeld was dat er sprake was van een beknelling.


De auto lag immers op zijn kop in de sloot en het leek er op dat de inzittende niet zelfstandig uit het voertuig kon komen. Ter plekke bleek de situatie mee te vallen. De vrouwelijke inzittende is door een ambulanceteam gecontroleerd. Hierna is de vrouw door de politie weggebracht.

De politie waarschuwt momenteel voor gladheid. Er zijn al veel kleine ongelukken en valpartijen gebeurd. Volgens de politie is daarbij echter niemand ernstig gewond geraakt.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mazda (6-12-2010 om 18:34)
Sommige mensen zijn al blij dat ze een auto kunnen betalen en kunnen rijden. Petje af voor deze mevrouw die ik toevallig ken. Deze mevrouw had gelukkig helemaal niks en is gewoon gaan werken voor de hele dag. Denk daar maar eens aan!!!
Icequeen (6-12-2010 om 17:32)
@Freek. Het zal je moeder maar zijn die dit overkomen is.. zou je dan ook nog hier mensen de les gaan lezen over winterbanden???
F (6-12-2010 om 17:31)
Winterbanden zeggen idd niet alles. Heb ze zelf voor t eerst in 22jaar onder een auto. Op verse sneeuw merk je wel degelijk verschil met 'gewone banden' maar op ijzel/opgevroren weg glijd je nog alle kanten op,is geen vrijbrief om maar te gaan planken..Gezond verstand werkt beter dan winterbanden!
PP (6-12-2010 om 17:30)
Motormuis. Het argument dat niet iedereen winterbanden kan betalen vind ik een beetje raar. Je weet dat het winter wordt dus hou je daar rekening mee bij de onderhoudsbeurten v/d auto. (autorijden kost eenmaal geld) Jij zorgt er toch ook voor dat de motor in topconditie is als je erop stapt? ik wel.
Motormuis (6-12-2010 om 17:22)
Niet iedereen kan winterbanden betalen he. en winterbanden zegt ook niks, ook mijn auto glijd alle kanten op. achterwiel aandrijving he.
Freek (6-12-2010 om 11:49)
Zo te zien geen wnterbanden,bij + 7 graden is het rubber van gewoon banden al te hard voor velig winter gebruik,gelukkig voor haar goed afgelopen
Cookie-instellingen beheren