Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
78 files van totaal 270 km

Laptop gestolen uit personenauto

Toegevoegd: 07-12-2010, 18.37 uur - Update: 07-12-2010, 21.44 uur
Door: Manfred Berrevoets
VROUWENPOLDER - Dinsdagmiddag werden uit een Duitse personenauto, die op een parkeerplaats aan de Veersedam in Vrouwenpolder geparkeerd stond, diverse goederen gestolen.


De eigenaar had zijn auto slechts voor een minuut of vijf verlaten. Toen hij terugkwam waren er enkele ruiten vernield en waren er uit de auto een laptop, een navigatiesysteem, twee gsm's en een camera weggenomen.

De totale waarde van de gestolen goederen loopt in de duizenden euro's.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erwin (8-12-2010 om 17:21)
Hoe stom kan je zijn om zulke spullen in je auto te laten liggen,dan vraag je er om in deze tijd waarin niemand van andermans spullen kan afblijven. mag van geluk spreken dat ze zijn auto hebben laten staan.
Marco (8-12-2010 om 11:19)
@Jeroen Zou wat zijn dat je, je zelf tegen komt lol. Maar begrijp wat je bedoeld, al ligt er 5cent op tafel, je hoort er van af te blijven, stelen is stelen hoe dan ook. Maar je moet zelf weten waar jij je spullen neer wilt leggen is je eigen keus, jouw plaats/plekje, waar dan ook gewoon afblijven!
Jeroen (8-12-2010 om 09:30)
Even buiten de topic om; Ik zie tijdens mijn werk vaak telefoons/laptops op de vensterbank liggen, en dan vinden ze het gek dat ze overvallen worden. Ben nog steeds van mening dat je van ander mans spullen af moet blijven! Hoe aanlokkelijk het ook is, ooit kom je jezelf tegen.
Gewoonikke (8-12-2010 om 09:05)
Ik zag die auto al staan ij het politie bureau dat was een skoda
Nanda (7-12-2010 om 18:58)
Sommige doen net alsof het hun huiskamer is de auto,en showen ermee,maar zulke dingen word voor gewarschuwd opbergen die handel.
Cookie-instellingen beheren