Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jaar cel voor hennepteler

Toegevoegd: 09-12-2010, 16.33 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG  - Een 48-jarige inwoner van Roosendaal is donderdag door de rechtbank in Middelburg - na een eis van veertien maanden cel - veroordeeld tot een celstraf van een jaar.

Eind augustus 2009 werd er in zijn loods in Kerkwerve meer dan tweeduizend hennepplanten en in de naastgelegen woning ook nog eens een dikke tweeduizend planten aangetroffen.


De man is al diverse keren eerder veroordeeld voor opiumdelicten.

Zie ook:
- Eis van 14 maanden voor hennepteelt (25-11-2010)
- Grote hennepkwekerij ontmanteld (27-08-2009)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet (9-12-2010 om 17:34)
Daar pak je zo iemand niet mee denk ik. Zijn handel gaat gewoon door. Je moet ze alles afpakken wat ze verdiend hebben met de handel in drugs. En is het geld al uitgegeven, dan laten werken onder toezicht tot het geld terug is.in dit geval gaat het over tonnen dus dan kan hij nog ff vooruit
Cookie-instellingen beheren