Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Brandweer Serooskerke reinigt wegdek na ongeval

Toegevoegd: 24-10-2003, 09.17 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

GRIJPSKERKE - Donderdagavond gebeurde er op de kruising Hondegemseweg-Schuitvlotstraat in het Walcherse Grijpskerke een ongeval.

Enkele auto's kwamen door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing. Omdat er koelvloeistof was gelekt werd de Officier van Dienst van de brandweer Veere geraadpleegd. Deze besliste dat de brandweer van Serooskerke het wegdek moest gaan reinigen, het wegdek was immers over zo'n 20 meter vervuild.

De brandweer van Serooskerke rukte uit met prioriteit 3 en heeft het wegdek gereinigd en wat zout gestrooid tegen de gladheid. Na een half uur konden de brandweerlieden op de uitgerukte 4631 weer inpakken en terug naar de brandweerkazerne.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren