Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 40 km

Auto total loss bij ongeval Nisse, geen letsel

Toegevoegd: 23-04-2005, 10.04 uur
Door: Politie Zeeland

NISSE - Een 25-jarige automobilist uit de gemeente Borsele heeft vrijdagmorgen rond 08.00 uur zijn auto total loss gereden toen hij moest uitwijken voor een andere weggebruiker.

De 25-jarige bestuurder wilde op de Nissestelle in Nisse een personenauto inhalen. Op het moment dat hij deze auto, bestuurd door een 26-jarige vrouw uit de gemeente Borsele, wilde inhalen, ging ook zij naar de linkerrijstrook.

Om een aanrijding te voorkomen, stuurde de 25-jarige man naar links waarna hij in een sloot tot stilstand kwam. Zijn auto raakte hierdoor total loss. Omdat hij last had van zijn nek werd hij ter plaatse onderzocht door ambulancepersoneel, zij constateerden geen ernstig letsel.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren