Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonde bij woningbrand

Toegevoegd: 10-12-2010, 09.10 uur
De gewonde is met spoed naar Gent gebracht.
De gewonde is met spoed naar Gent gebracht.
© Foto: Tim Koster
Door: Tim Koster & Roland de Jong

TERNEUZEN - Bij een brand in een woning in Terneuzen is donderdagavond één persoon ernstig gewond geraakt.

De brand werd omstreeks 20.20 uur ontdekt in een woning aan de Oude Vaart. Twee voertuigen van de brandweer en twee ambulances rukten uit. Omdat het voor de brandweer de wekelijkse oefenavond was, was deze zeer snel ter plaatse waardoor kostbare tijd gewonnen werd.


Met behulp van een stormram kon de brandweer de woning binnen treden om het slachtoffer de woning uit te krijgen. De gewonde lag volgens de politie binnen in bed. Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland is de brand hier vermoedelijk ook ontstaan, maar is de extra oorzaak van de brand nog onduidelijk. Zeker is in ieder geval dat het bed ook in brand stond toen de spuitgasten arriveerden.

Het slachtoffer is buiten de woning behandeld door het ambulancepersoneel. Hierna is de gewonde met onbekend letsel met spoed per ambulanceovergebracht naar het Universitair Ziekenhuis (UZ) in Gent.

Het vuur zelf was vrij snel onder controle.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dwd (12-12-2010 om 11:43)
De hulpdiensten snel aanwezig dat is mooi om te horen en ook alle respeckt aan de brandweer ....
Werner5005 (11-12-2010 om 09:41)
Gelukkig dat de brandweer en hulpdiensten er optijd bij waren en het slachtoffer nog leef heel veel sterkte toegewenst aan slachttoffer en fam grt wp
Cookie-instellingen beheren