Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist rijdt door na ongeval

Toegevoegd: 10-12-2010, 16.57 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding tussen een auto en een fietser. De automobilist(e) is doorgereden.


De fietser, een 46-jarige Middelburger, reed donderdag omstreeks 16.30 uur langs het winkelcentrum Dauwendaele richting de Roozenburglaan toen een auto vanaf de parkeerplaats de weg opreed.
 
De fietser werd daarbij geraakt en kwam ten val tegen een geparkeerde auto. Deze auto liep daardoor schade op. De veroorzaker van het ongeval is doorgereden.
 
De fietser kreeg bij thuiskomst toch veel pijn en is naar de huisartsenpost gegaan. Daar bleek dat hij zware kneuzingen had opgelopen aan zijn schouder en been. De politie is op zoek naar de bestuurder van deze auto, een grijze stationwagen, en eventuele getuigen van het ongeval. Zij kunnen bellen met 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (11-12-2010 om 10:25)
Nou ja zeg, hoe lomp kan je zijn! Iemand aanrijden, laten liggen en wegwezen! Schofterig!
Cookie-instellingen beheren