Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Alcohol in het Zeeuwse verkeer

Toegevoegd: 12-12-2010, 17.00 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Afgelopen nacht zijn door de Zeeuwse politie vier rijbewijzen ingevorderd voor het rijden onder invloed.

Zaterdag rond 22.00 uur werd een 37-jarige automobilist uit Sas van Gent op de Westkade in zijn woonplaats betrapt op rijden onder invloed. De man had meer dan 3x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken en moest zijn rijbewijs inleveren.


In Terneuzen moesten zondag twee automobilistes hun rijbewijs inleveren omdat ze teveel alcohol hadden gedronken. Op de Buitenhaven werd om 02.00 uur een 25-jarige vrouw uit Jabbeke (B) betrapt. Zij had ongeveer 2x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken. Om 04.00 uur werd op de Scheldekade een 19-jarige Terneuzense vrouw gepakt die met ruim 2x teveel alcohol op achter het stuur was gestapt.
 
In de Middelburgse Stadhuisstraat werd zondag om 02.30 uur een 22-jarige automobilist uit Oost-Souburg betrapt op rijden onder invloed. De man had, als beginnend bestuurder, meer dan 1 1/2x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken.

Op de Oostwal in Goes werd zaterdag omstreeks 04.30 uur het rijbewijs ingevorderd van een 20-jarige automobilist uit de gemeente Goes. De man had, als beginnend bestuurder meer dan de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Good;-) (12-12-2010 om 23:10)
Mooi zo! Ik ben een groot voorstander van niet drinken en rijden. Het is of/of, niet en/en. Hoe meer van deze levensgevaarlijke mensen van de weg worden gehaald, des te veiliger wij zijn. En ja, het is levensgevaarlijk.
Cookie-instellingen beheren