Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto gestolen na woninginbraak

Toegevoegd: 12-12-2010, 17.04 uur
Door: Manfred Berrevoets
OOST-SOUBURG - Zondag tussen 05.30 en 11.00 uur werd ingebroken in een woning aan het Ravelijn in Oost-Souburg. In de woning werden persoonlijke papieren en sleutels, waaronder de autosleutel, gestolen.

Deze auto werd vervolgens meegenomen. Het gaat om een zwarte Nissan Micra met kenteken 48-PN-XZ. De waarde van de auto is onbekend. Een buurtonderzoek heeft niets opgeleverd.


Tussen vrijdag 20.30 en zondag 09.00 uur is er ook ingebroken in een garagebox op de Albert Plesmanweg in Goes. De toegangsdeur werd vernield en uit de garagebox werd een zwarte quad ter waarde van enkele honderden euro's weggenomen.

Tussen zaterdag 13.00 en zondag 00.30 uur werd er ook ingebroken in een woning op de Schuitvaartgracht in Vlissingen. Men kwam de woning binnen door een raampje en er werden een stereotoren, een computer en een computerscherm gestolen. De totale waarde van de gestolen goederen bedraagt enkele honderden euro's.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren