Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
27 files van totaal 93 km

Vrouw van tas beroofd in Vlissingen

Toegevoegd: 12-12-2010, 19.39 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Een 61-jarige Vlissingse vrouw is zondagmiddag in de Bonedijkstraat in haar woonplaats beroofd van haar tas.

De vrouw liep rond 16.00 uur met een andere vrouw door de Bonedijkestraat. Ter hoogte van de kruising met de Schuitvaartgracht greep een man die daar liep plotseling haar tas vast. Hij rukte zo hard aan de tas dat het hengsel afbrak en de vrouw een gekneusde arm opliep.


De man ging er met de tas, met daarin persoonlijke papieren en een portemonnee met enkele euro's, vandoor.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nadia (13-12-2010 om 05:39)
Ai ...,ik wilde tegendat tjdstip ook die richting op,maar besloot thuis te blijven,volgende keer heb ik een verassingtas bij.
Dima (13-12-2010 om 03:18)
Sterkte voor deze mevrouw[en] Het gaat er naar uitzien dat niemand meer met tas over straat kan dus....het is de laatste tijd wel enkele keren per week dat zoiets gebeurd! Afschuwelijk!
Cookie-instellingen beheren