Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
57 files van totaal 218 km

Man aangehouden voor bedreiging

Toegevoegd: 12-12-2010, 21.33 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Donderdag 9 december werd op het politiebureau in Terneuzen een 51-jarige man uit die plaats aangehouden. Tegen de man, die zichzelf meldde bij het politiebureau, is 6x aangifte gedaan.
 
Twee buren werden verbaal bedreigd evenals drie medewerkers van publieke organisaties. Ook heeft hij een 21-jarige vrouw diverse malen mishandeld. Dit laatste ligt in de relationele sfeer.
 
De Terneuzenaar is dezelfde dag nog voorgeleid en in bewaring gesteld.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (14-12-2010 om 13:11)
@onbekend hoezo goed? als je jezelf aangeeft heb je toch recht op strafvermindering? (dit weet ik niet zeker) maar dat zal dan betekenen dat hij dus een lagere straf krijgt? kan iemand mij uitleggen hoe dit zit. want als dit waar is,snap ik ons rechtssysteem niet, niet dat dat te snappen is
Onbekend (13-12-2010 om 11:57)
Erg vervelend wat er allemaal is voorgevallen, maar uiteindelijk goed dat deze man zichzelf heeft aangegeven!
Cookie-instellingen beheren