Weerbericht:
Meest droog en enkele opklaringen. Van het noordwesten uit regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Beknelling bij ongeluk Sint Kruis

Toegevoegd: 13-12-2010, 10.07 uur - Update: 13-12-2010, 14.32 uur
Door: Manfred Berrevoets
SINT KRUIS - Bij een verkeersongeluk in het Zeeuws-Vlaamse grensplaatsje Sint Kruis is vanochtend een 49-jarige vrouw uit de gemeente Sluis bekneld komen te zitten.

De vrouw botste op de Molenweg met haar personenauto achterop een stilstaande tractor. De brandweer kwam ter plekke om het slachtoffer te bevrijden. Om de gewonde vrouw uit de auto te kunnen halen, moest het hele dak van de auto worden geknipt.


De vrouw is met een ambulance naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht. Volgens de politie raakte zij gewond aan haar been en had bekkenklachten.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tamara (14-12-2010 om 12:30)
Mensen die op trekkers rijden moeten zo ie zo eens veel beter uitkijken! Als je bekijkt hoeveel ongelukken er zijn met trekkers, zo er eens wat meer aan moeten worden gedaan!
Mar (14-12-2010 om 07:26)
@ Iedereen: Ik lees hier wat reacties over verlichting. Weet iemand hoe het zit met die scootmobielen die wel op fietspaden en wegen binnen bebouwde kom mogen rijden? Gister reed ik er bijna eentje aan; voerde geen verlichting en was niet te zien. schrok me rot!
Frans (13-12-2010 om 21:01)
Als je op die weg stilstaat is dat ongebruikelijk. Je hoort dan alarmlichten aan te hebben. Hebben tractoren die niet dan wordt het tijd....
Een Tractorchauffeur (13-12-2010 om 18:57)
Is niet moeilijk om de schuld maar weer op de tractor te steken.Waarom wordt altijd een schuldige aangewezen als je van het gebeuren niets afweet?Stop daar mee zou ik zeggen.Maar weet niet welke tractor daar heeft gestaan maar de tractors van tegenwoordig zijn net zo goed verlicht als een auto!
Erwin (13-12-2010 om 18:47)
@ ikke een stilstaande tractor hoort niet op de weg want daar mag je volgens de wet niet eens stilstaan zonder (let op he) goede reden. sta je stil dan dien je alle toeters en bellen aan te doen om het resterende verkeer te waarschuwen. dus ligt het grotendeels aan de tractor he.
Pro (13-12-2010 om 18:47)
Moderne tractoren,voldoen aan de europese regelgeving. En daaronder valt ook de verlichting. Die is vaak wel in orde, maar door de natte omstandigheden op het land.Komt het voor dat ze vervuild zijn. Wat meestal schoongemaakt wordt Maar vlug weer vuil is. begrip en niet te vlug concluderen, is beter
Cookie-instellingen beheren