Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt en een enkele bui
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

'Zoekmogelijkheden nemen af'

Toegevoegd: 13-12-2010, 12.36 uur
Nelly van Baalen- de Kok (79) wordt sinds zaterdag vermist.
Nelly van Baalen- de Kok (79) wordt sinds zaterdag vermist.
© Foto: Politie Zeeland
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De mogelijkheden die de politie nog heeft om de vermiste Middelburgse vrouw te vinden nemen af. Dat zegt politiewoordvoerster Mireille Aalders.

Volgens Aalders is de afgelopen dagen al zeer intensief gezocht. Er werd meerdere keren een helikopter ingezet en ook deed een groot aantal reddingshonden mee aan de actie. Ook de duikbrandweer werd meerdere keren ingezet om slootjes af te zoeken naar aanleiding van tips van andere hulpverleners.


De politie kijkt momenteel nog steeds intensief uit naar de vermiste vrouw, maar inmiddels lijken de meeste zoekmogelijkheden wel benut. Er zijn momenteel nog geen plannen voor nieuwe zoekacties met duikers en/of honden.

Tot nu toe komen er overigens ook nog niet al te veel tips binnen over mogelijke verblijfplaatsen van de vrouw. De Zeeuwse politie heeft daarom inmiddels ook contact met de collega's van de regio Midden- en West-Brabant. Aalders: "Het kan natuurlijk zijn dat de vrouw op de trein is gestapt, maar vooralsnog is daar echter geen enkele aanwijzing voor."

Nelly van Baalen- de Kok (79) is dement en wordt sinds zaterdag half vijf 's middags vermist. Zij is gekleed in een bruine 'houtje-touwtje-jas', een bruine rok en bruine schoenen.

Zie ook:
- 12/12/2010: Nieuwe zoekactie naar vermiste vrouw 
- 12/12/2010: Zoekactie vermiste vrouw voortgezet
- 12/12/2010: Grote zoekactie naar vermiste vrouw

HVZeeland.nl verstuurt ook actuele informatie van dit incident via twitter: http://twitter.com/hvzeeland 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
A. de Maillie (15-12-2010 om 18:31)
Wij willen de fam,haar man,hulpverlengers,buren heel veel sterkte en condoleren met het verlies nelly.
Mar (14-12-2010 om 17:33)
@Jolanda: Ik ben het helemaal met je eens. Als de reguliere zoekmethoden geen resultaat geven, waarom dat dan niet proberen? Net wat je zegt; er zijn hiermee opmerkelijke oplossingen bewerkstelligd. Gewoon alles proberen, en het is zeker geen belediging voor de rest!
Jorina (14-12-2010 om 16:54)
Wat vreselijk, ik werk zelf in de dementerende zorg. Maar moet er niet aan denken dat ik in eens 1 van mn clienten kwijt zou wezen. Wens de familie heel veel sterkte toe! P.s. een Amber Alert verspreiden zou dit misschien niets op kunnen lossen?
Jolanda (14-12-2010 om 12:35)
Heb je het zesde zintuig wel eens gezien, wat die mensen wel niet allemaal kunnen oplossen? en dat is zeer zeker geen belediging voor alle hulpverleners. die hebben hun best gedaan, dus een paragnost zou in elk geval nog een goede optie kunnen zijn.
Tineke (13-12-2010 om 22:11)
Aub niet opgeven met zoeken naar deze vrouw,waarom word er geen poltiebericht op tv gemaakt,ze is nu al 3 dagen spoorloos, Ik leef erg met de familie mee,hoe is het mogelijk dat ze tot nu toe niet gevonden is?
SQB (13-12-2010 om 22:06)
Een paragnost? Ik mag hopen dat het een (wrange) grap is, want anders is dat een enorme belediging voor alle hulpverleners die al meer dan twee dagen uit alle macht aan het zoeken zijn.
Cookie-instellingen beheren