Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewond na val op straat

Toegevoegd: 14-12-2010, 12.19 uur
Door: Roland de Jong

SEROOSKERKE (W) - In Serooskerke (W) is vanochtend iemand ernstig gewond geraakt bij een valpartij. Het slachtoffer is enige tijd gereanimeerd.


Volgens de politie kwam de fietser rond 09.40 uur ten val op de Dominee van Wouwestraat. Twee ambulances, een huisarts en de politie kwam ter plekke. De gewonde is gereanimeerd en vervolgens met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis.

De politie kan nog geen duidelijkheid verschaffen over de toedracht van de valpartij. Ook is er geen informatie over de huidige toestand van het slachtoffer.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
B. (14-12-2010 om 17:10)
@mirjam, waar slaat dit op? Er staat dat de politie nog geen duidelijkheid kan geven over de toedracht! Misschien is het slachtoffer wel onwel geworden? Beterschap!!!
Klara (14-12-2010 om 17:00)
Mirjam toch. Iemand kan altijd vallen hoor, jij valt toch ook weleens?
Janneke (14-12-2010 om 16:50)
Wie zegt dat deze persoon niet gevallen is door lichamelijke klachten aangezien hij gereanimeerd moest worden... Laten we hopen dat deze persoon snel weer boven op is. En sterke aan de omgeving van deze persoon die zullen ook wel zwaar geschokt zijn.
Stefan (14-12-2010 om 16:47)
Mirjam het is hier geen amerika en dat wil je niet willen ook om elk dingetje een schadeclaim eisen.
DD (14-12-2010 om 16:46)
Als ik dit verhaal goed lees zie ik nergens dat de valpartij de OORZAAK is van dit ongeval. Iemand er al bij stilgestaan dat deze persoon wel eens een hartstilstand gehad zou kunnen hebben, en net daarom gevallen is? Ik hoop dat hij volledig herstelt, gelukkig is hij zo snel mogelijk gereanimeerd.
Nanda (14-12-2010 om 16:41)
Mirjam klaar nou geen onzin uit! ik ga toch ook niet zeggen bij wie we moeten zijn als men uitglijdt over andersmans troep,blikjes die levens gevaarlijk zijn, en hondendrollen.....alhoewel de gemeente wel liever dan moe is,(de buitendienst)
Cookie-instellingen beheren