Weerbericht:
Meest droog en enkele opklaringen. Van het noordwesten uit regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumaheli ingezet in Veere

Toegevoegd: 14-12-2010, 15.58 uur
Door: Roland de Jong
VEERE - De traumahelikopter is vanmiddag ingezet in Veere vanwege een medisch incident.

Rond 14.45 uur was iemand niet goed geworden in een woning aan de Stadhuisstraat. Er kwamen een ambulance en een ambulancemotor ter plekke. Hierna werd de traumahelikopter uit Rotterdam ter plekke gevraagd. Die landde op het grasveld bij het Bastion.


De patiënt is met een ambulance naar Goes gebracht. De arts van de helikopter reed mee en daarom vloog de helikopter ook naar het ziekenhuis in Goes om de arts op te pikken en vervolgens terug te keren naar Rotterdam.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@ A. (14-12-2010 om 16:33)
Kijk eens op www.p2000zeeland.nl, kun je alles in de "gaten"houden waar de hulpverleners heen moeten en waar ze vandaan moeten komen. ik gebruik het al jaren, en ben in het bezit van een p2000 handmelder voor brandweer/ambu/scheepvaart..super makkelijk groet, jeroen
A. (14-12-2010 om 16:05)
Ik heb de ambulancemotor zien rijden. Dat was op de draaibrug in Middelburg. Moet deze dan van zover komen?
Cookie-instellingen beheren