Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 27 km

Gewonde bij ongeluk Terneuzen

Toegevoegd: 14-12-2010, 21.19 uur - Update: 15-12-2010, 10.21 uur
De brandweer knipte een dak van een auto.
De brandweer knipte een dak van een auto.
© Foto: Tim Koster
Door: Roland de Jong & Tim Koster

TERNEUZEN - Op de Mr. F.J. Haarmanweg in Terneuzen vond dinsdag rond 14.00 uur een verkeersongeval plaats. Eén persoon raakte gewond.


Een 20-jarige automobiliste uit Axel reed over het fietspad van de Mr. F.J. Haarmanweg. Bij de kruising van het fietspad met de Polenweg reed de vrouw tegen een andere auto, bestuurd door een 27-jarige man uit Terneuzen.

Op verzoek van het ambulancepersoneel is de brandweer ter plaatse gekomen om het dak van een van de voertuigen te verwijderen om de inzittende zo veilig mogelijk uit het voertuig te krijgen. De man liep bij het ongeval een gekneusde rib- en nekletsel op. Hij is naar het ziekenhuis gebracht. De vrouw verklaarde dat zij over het fietspad reed vanwege wegwerkzaamheden op de Mr. F.J. Haarmanweg.

De Verkeers Ongevallen Analysedienst heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval. De beide voertuigen zijn weggesleept door een bergingsbedrijf.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tina (16-12-2010 om 17:31)
Ik begrijp niet waarom jullie discuseren,die meisje heeft niks te zoeken op een fietspad,en dan zeggen sommige nog ook van bmw zal geen voorang hebben verleend ben je helemaal gek geworden,ik kom daar vaak bij de motorzaak,daar is ook slecht zicht,maar die meisje op de fietspad was gewoon fout
Sas (16-12-2010 om 17:22)
als er fiets was in plaats van een auto, had die wel door kunnen fietsen. kijk eens naar de fotos van andere sites.daar kun je heel goed zien dat er genoeg ruimte was voor een fiets. de fietspad ws niet geblokkerd door de bmw.in de zaak gaat het niet over een fiets maar uiteindelijk een auto
Soraya (16-12-2010 om 11:09)
zoals meer autos dat deden daarzo ze heeft niet te hard gereden want met een harde snelheid ziet het er wel erger uit de man van de bmw stopte ook niet voor de haaientanden maar precies op het fietspad de arbaic van de bmw is ook niet afgegaan dus de snelheid zal wel meevallen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Apostel (16-12-2010 om 01:32)
Volgens mij is dat geen echte M5 maar een 530D die gepimpt is zodat het een M5 lijkt ik heb die bak wel vaker gezien. Enfin, doet er niet toe. Waar ik benieuwd naar ben is of de BMW voorrang had kunnen verlenen aan een fietser die daar reed. Ik denk dat ie boft dat het een auto was (evt. fietser ook) ;-) Inderdaad Sas, ze moeten zwaar letsel vermoeden, klem zat ie niet anders stond ie er niet naast net na de klap... doet me een beetje aan die Moskowitz whiplash reklame denken
Catweazel (16-12-2010 om 00:48)
Dat zijn de nieuwe regels in Nederland. Fietsen over een voetpad en rijden met auto over het fietspad. Blijft er voor ons voetgangers maar een ding over: lopen over de A58. En dan van die misbruikers een grote mond krijgen?? Nee, dan beter de politie opheffen en zelfrecht in gebruik nemen.
Anneke (15-12-2010 om 23:02)
@Sas: Lees het bericht van Apostel (12:04) eens en ter bevestiging het bericht van Jos (17:16)
Cookie-instellingen beheren