Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
23 files van totaal 72 km

Zware schade door gladheid

Toegevoegd: 15-12-2010, 10.26 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Twee auto's hebben woensdagochtend vroeg zware schade opgelopen bij een aanrijding op de Deltaweg in Goes.

De bestuurders kwamen van de A58 en namen de afslag Goes. Dit stuk weg bleek erg glad te zijn. De eerste bestuurder reed rond 05.30 uur door de gladheid tegen de vangrail. Hij zag kans zijn auto naar de vluchtstrook te sturen en stapte uit om de schade te bekijken. Op het moment dat wij weer in zijn auto stapte, klapte een tweede automobilist op de achterkant van zijn auto.


Beide bestuurders, een 66-jarige man uit de gemeente Vlissingen en een 20-jarige man uit de gemeente Middelburg, bleven ongedeerd. De auto's waren zwaar beschadigd en moesten worden weggetakeld.

De afslag Goes is enige tijd afgesloten geweest in verband met het wegslepen van de voertuigen en het dubbel strooien door de wegbeheerder.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (16-12-2010 om 12:58)
Ja mensen houd er rekening mee dat bij temperaturen onder nul het ineens glad kan zijn op brugdekken onder viaducten stukken weg met bossen er langs(windstil) op en afritten(wordt minder gereden)en dan zal dus de snelheid er uit moeten tenminste als je je auto heel wilt houden maarja haast haast
Cookie-instellingen beheren