Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Deel gestolen goederen terug

Toegevoegd: 15-12-2010, 11.55 uur
Door: Roland de Jong
KOUDEKERKE - Een 63-jarige bewoner betrapte in de nacht van dinsdag op woensdag inbrekers die er met zijn auto vandoor wilden gaan. Een deel van de gestolen goederen is terug, maar van de dader(s) ontbreekt nog elk spoor.


De man werd omstreeks 01.00 uur wakker van geluiden. Voor de zekerheid keek hij even uit het raam en zag zijn auto niet meer op de oprit staan. De man liep naar beneden en ging via de voordeur naar buiten. Hij zag dat zijn auto van de oprit afgereden was en dat er twee mannen in zijn auto zaten.

De 63-jarige eigenaar begon te schreeuwen, waarop twee mannen van de auto wegrenden in de richting van de Westerscheldelaan. De 63-jarige man ontdekte dat er twee sleutelbossen, een mp3-speler en geluidssysteem, twee tassen met daarin een portemonnee met pasjes en enkele tientallen euro's uit de woning waren weggenomen.

In de ochtend na de inbraak werden spullen van de 63-jarige man en zijn echtgenote teruggevonden in de verre omgeving. In de wijk Paauwenburg in Vlissingen vond een buurtbewoner de inhoud van één van de gestolen tassen terug. De vrouw wist de 63-jarige man te bereiken en gaf hem zijn spullen terug.

In Koudekerke vonden buurtbewoners het geluidssysteem in hun tuin. Zij belden de politie, die het geluidssysteem aan de 63-jarige man toonden. Het bleek zijn geluidssysteem te zijn.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henk (20-12-2010 om 12:07)
LOL alsof Nederland iets meer is dan Belgie, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Denemarken of Zweden om zo maar eens wat te zeggen. Ik vind het erg voor die 63 jarige man die zo een wildvreemde tegenkomt en niet te pakken krijgt.
Pascal (15-12-2010 om 19:12)
Het is toch schandalig dat in nederland allemaal kan. Ga toch werken voor je spullen moet iedere ander ook dus waarom die lui niet. Hoop dat ze snel opgepakt worden want als ze mijn huis binnen komen zijn ze nog niet jarig.
Jan-Willem (15-12-2010 om 17:15)
Dinsdag nacht om 01.00 en 06.00 is in ons huis ingebroken, albert van dalsumlaan, pauwenburg, Vlissingen. Deur geforceerd, auto, flatscreen, sleutels, paspoorten, horloge etc gestolen. Mijn vraag is of de 63e jarige man de 2 mannen kan beschrijven? En hoe laat is er aangifte gedaan bij de politie?
Cookie-instellingen beheren