Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
24 files van totaal 78 km

Vrouw overvallen bij geldautomaat

Toegevoegd: 15-12-2010, 20.56 uur
Door: Roland de Jong
KRUININGEN - Een 20-jarige vrouw uit de gemeente Reimerswaal is dinsdagmiddag bij een pinapparaat in Kruiningen beroofd van haar geld.

De vrouw wilde rond 17.45 uur op de Markt in haar auto stappen toen ze werd aangeroepen door een haar onbekende man die bij de Rabobank stond. De vrouw dacht dat hij iets wilde vragen of hulp nodig had en liep naar hem toe.


In plaats daarvan werd ze stevig vastgepakt en eiste de man dat ze geld ging pinnen voor hem. Het slachtoffer voelde zich hierdoor zo bedreigd dat ze hieraan gevolg gaf. Nadat de dader zijn geld had gekregen, rende hij weg richting het park bij het gemeentehuis.

Er is een signalement van de dader. Het gaat om een man van 40 à 50 jaar en circa 1.70 meter lang. De man had een 'ingevallen' gezicht en droeg donkere kleding. De politie is op zoek naar eventuele getuigen van deze beroving. Zij kunnen bellen met 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jeffrey (16-12-2010 om 20:50)
Tegen over mijn huis. sterkte voor dit meisje en suc6 met schuilen aan de dader aangezien het feit dat hij wel een keer opgepakt zal worden. laffe sukkel !!
Inwoner van Kruinngen (16-12-2010 om 19:07)
Wat vind ik het erg dat er nu al zulke erge dingen kunnen gebeuren in zo'n klein dorpje. En er gebeuren meer vreemde dingen hier in kruiningen zoals mensen lkomen asan de deur en vragen om je rekening etc. en ondertussen komt er een man achterom die wat stelen of iets dergelijks.oppassen dus!!
Marina (16-12-2010 om 13:32)
Je moet nu al oppassen wie je een handje gaat helpen als er om aandacht wordt gevraagd.? Sterkte aan de jonge vrouw. Denk je dat je goed doet en wordt je zo gepakt. Schande, hoop dat ze hem gauw vinden en er een rechtmatige straf aan vast zit.
Poortvliet (16-12-2010 om 11:18)
Alleen pinautomaten binnen met camera beveiliging dan is het over
Ger (16-12-2010 om 09:30)
Sterkte voor deze jongedame ,die hier ongetwijfeld nog lang angstige gevoelens aan zal overhouden. ik hoop dat slachtoffers langzamerhand eens meer rechten krijgen,zodat wanneer de dader gepakt word ,deze door het slachtoffer ev met 2 sterke vrienden/bekenden met zijn gezicht door een pinautomaat gedrukt mag worden ,zodat hij onherkenbaar (scheelt een zwart balkje op foto/film) overgedragen kan worden aan politie/justitie en voor de schade kan opdraaien.
Mike (16-12-2010 om 08:05)
Helaas weer zo'n beschrijving die veel te incompleet is. Niet racistisch bedoeld, maar moeten we op z'n minst niet weten of het om een blank of een donker persoon gaat? Sterkte voor het slachtoffer en ik zou nog willen zeggen:pinnen op klaarlichte dag en vertrouw geen mens.
Cookie-instellingen beheren