Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Agenten in actie voor goede doel

Toegevoegd: 17-12-2010, 21.25 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Medewerkers van de Politie Zeeland en de Penitentiaire Inrichting Torentijd liepen vandaag de jaarlijkse kerstcross.

De kerstcross werd gelopen in de omgeving van Dishoek en ging over afstanden van 4,2 of 8,4 km. Het parcours liep via de duinen en het strand. Ongeveer 70 medewerkers liepen in hun vrije tijd voor het goede doel.


Het volledige inschrijfgeld van in totaal 350 euro wordt ter beschikking gesteld aan de Cegelecrunners. Deze groep loopt de komende editie van de Roparun, de langste nonstop-estafetteloop ter wereld, met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor mensen de lijden aan de ziekte kanker.

In het Cegelecteam zitten ook medewerkers van Politie Zeeland. Kijk voor meer informatie op http://www.cegelecrunners.nl/.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (18-12-2010 om 10:00)
Aan ale deelnemers: Diepe buiging voor jullie! In dit weer je zo belangeloos inzetten voor een goed doel; hartverwarmend! Het berichtje raakte me echt; gelukkig zijn er nog positieve mensen op deze wereld; dikke knuffel voor jullie!
Cookie-instellingen beheren