Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
113 files van totaal 408 km

Kans op gladheid houdt aan

Toegevoegd: 18-12-2010, 14.35 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De waarschuwing voor extreem weer is ingetrokken. Desondanks blijft er een grote kans op fikse sneeuwbuien.

Volgens het KNMI kan het de komende dagen regelmatig enige tijd sneeuwen. Vanavond en vannacht trekt bovendien een sneeuwgebied over Zeeland dat waarschijnlijk pas zondagochtend de provincie verlaat. De neerslag kan varriëren van 5 tot 10 centimeter.


De kans op gladheid blijft stand houden. Dat komt natuurlijk ook mede door de hevige sneeuwval van vannacht. In onze provincie zijn de hoogste sneeuwlagen gemeten: lokaal tot 20 centimeter sneeuw.

Tot nu toe lijkt de situatie op de Zeeuwse wegen mee te vallen. Er zijn vandaag nog geen ernstig ongelukken gebeurd. Mogelijk heeft dat ook te maken met de waarschuwing van de Zeeuwse politie om niet de weg op te gaan als dat niet persé noodzakelijk is.

Meer weer? Klik hier!


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cor van Leeuwen (18-12-2010 om 14:50)
Vanmorgen nog op pad geweest met de auto, goed te doen overigens dankzij de mensen van rijkswaterstaat en gemeentes, uiteraard wel altijd uit blijven kijken en voorzichtig aan as je nog de weg op moet.
Cookie-instellingen beheren