Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 19 km

Vijf jongens plegen vernielingen

Toegevoegd: 18-12-2010, 15.01 uur
Door: Roland de Jong
SLUISKIL - Vijf jongens in de leeftijd van 13- tot 18 jaar en afkomstig uit Sluiskil zijn vrijdagavond in hun woonplaats aangehouden wegens vernieling.

De jongens worden ervan verdacht rond 22.50 uur vernielingen te hebben gepleegd bij het pand van de Rabobank en ook sloopten ze een kerstboom.


De vijf zijn meegenomen naar het politiebureau in Terneuzen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jeffaaaa (27-1-2011 om 09:23)
@stoer hoor: wtf kom je praten dat wij piepend wegrennen da t is echt bullshit wij staan alleen @ spar en doen niemand kwaad ok het was niet slim om het te doen maar ik weet zeker dat alle volwassenen vroeger net zo waren maarja dat willen jullie wel een vergeten
Hangjongen (4-1-2011 om 17:55)
Allemaal gezeik over een kerstboom en een klein knopje van de rabo bank slaat toch nergens op en dan zij we het opeen allemaal 'geweest'
J.H. (28-12-2010 om 20:22)
@ouders, waarom moet de maatschappij iets verzinnen om jullie kinderen bezig te houden??? Hebben jullie het te druk??? Of is het gewoon gebrek aan creativiteit??? Ik vind het niet erg dat ze staan te chillen, als ze alles maar heel laten.....
J.H. (28-12-2010 om 20:20)
@Hangjongeren, Jongens toen ik jong was mocht ik gewoon bij mijn ouders thuis "chillen", of in de garage. Maar schijnbaar worden jullie dan toch vervelend gevonden, als jullie de straat opgestuurd worden.
Stoer hoor (28-12-2010 om 19:53)
Stoer hoor ''Hangjongeren'', ik geloof eerder dat jullie piepend wegrennen als de meeste van ons voor jullie staan en vertellen wat we ervan vinden. De meeste jeugd deze tijd denken op de 13e jaar al dat ze een volwassene kunnen hebben maar die ''zeikerds'' komen heel wat anders uit de bocht ;)
Mar (28-12-2010 om 18:45)
Nou Hangjongeren, Als het alleen "staan"was, had je nu al dat"gezeik"niet.En als je het over "fatsoenlijk"hebt, kun je beter een ander toontje aanslaan! Misschien beter voor de communicatie.
Cookie-instellingen beheren