Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 76 km

Vrachtwagen Bløf vast in sneeuw

Toegevoegd: 18-12-2010, 19.34 uur
Ook bij het Arsenaaltheater had de truck het moeilijk. Ook bij het Arsenaaltheater had de truck het moeilijk.
Ook bij het Arsenaaltheater had de truck het moeilijk.
© Foto: Frenk W.
Door: Maximaal Multimedia

MIDDELBURG - Het winterse weer blijft ook Nederlandse artiesten parten spelen. Zo moest een truck van de Zeeuwse band Bløf zaterdagmiddag uit de sneeuw worden gegraven.

"Onze vrachtwagen zit vast in de sneeuw bij het hotel in Middelburg", twitterde de band zaterdag rond de middag. "Firma Wielemaker geeft assistentie." Later moest er nog meer hulp aan te pas komen. "Gemeente Vlissingen en een loonbedrijf onderweg voor assistentie", meldde Bløf via Twitter.


De groep geeft zaterdagavond een optreden in Vlissingen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikke (20-12-2010 om 08:49)
A,wat is je probleem?,en wat heeft het met deze band te maken?. Zoals je reageerd,zal nooit iemand je helpen,blijf lekker anoniem..... In dit geval helpen mensen elkaar,wat is daar mis mee? Komt bij dat de gemeente jou straatje ook ontsneeuwt.......
Piet (19-12-2010 om 17:47)
Het sneeuw harder dan ik hebben kan !
K (19-12-2010 om 17:31)
Je buien maken vlekken op mijn hagelwit humeur, maar nu maken sneeuwbuien vlekken in het tijdschema van blof dit zijn nu de nadelen van de mooie witte polderlandschappen gewoon blijven lachen,zo vaak komt dit niet voor
A. (19-12-2010 om 17:05)
Hm, krijgen wij, als klootjesvolk, ook hulp van de Gemeente bij het "ontsneeuwen" van onze auto's? Nee, hè? En Blof altijd maar zeggen dat ze gewoon zijn gebleven, ik vind dit toch tamelijk elitair gedrag eerlijk gezegd.
Anti bluffer............... racoon fan (19-12-2010 om 13:56)
Tis wat hey,,,,,,hier stonden er ook heel veel auto's vast. We hebben veel lol gehad. Niks geen hulp gekregen. Allemaal zelf gedaan. Ook niet getwitterd.................... Slowrider, geniet jij ook zo van de sneeuw? Ik wel.
Sanne (19-12-2010 om 13:52)
Het is verschrikkelijk!!!!!!!!!!!!
Cookie-instellingen beheren