Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

De Wolf klaar voor Serious Rescue

Toegevoegd: 18-12-2010, 19.45 uur
De boot wordt klaargemaakt voor vertrek.
De boot wordt klaargemaakt voor vertrek.
© Foto: De Wolf Products BV
Door: Roland de Jong

YERSEKE - Het team van De Wolf Products B.V. uit Yerseke is er helemaal klaar voor. Het team doet mee aan de actie Serious Rescue voor 3FM Serious Request.

Het bedrijf, dat onder meer reddingsmiddelen levert, vertrekt morgen samen met een flink aantal reddingsbrigades en strandwachtteams met een Zodiac reddingboot naar het Glazen Huis in Eindhoven.


Dat is handig voor de andere teams. Martin Wijs: "Als leverancier van reddingsmiddelen hebben we een ruime voorraad dus is het voor ons makkelijk om de reddingsbrigades, indien nodig van “spares” te voorzien. We nemen een aantal reserve artikelen mee, zoals een reserve buitenboordmotor, communicatiesets, warme pakken en reparatiesets."

Elk deelnemend team heeft zelf sponsorgeld ingezameld voor Serious Request. De Wolf Products heeft samen met haar klanten al zo'n 2.700 euro bijeen gesprokkeld. De Middelburgse reddingsbrigade heeft inmiddels overigens ook een bedrag van dezelfde omvang bij elkaar gekregen. Ook is het de club inmiddels gelukt om een tweede reddingsvlet naar Eindhoven te laten varen.

Zie ook:
- 2.000 euro voor Serious Request (15-12-2010)
- Reddingsbrigade zet zich in tegen HIV (28-11-2010)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren