Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vlissinger pleegt schennis in Ede

Toegevoegd: 19-12-2010, 14.36 uur
Door: Roland de Jong
EDE - Een 30-jarige man uit Vlissingen heeft zaterdag in het Gelderse Ede in beschonken toestand schennis gepleegd.

De politie kreeg rond tien uur de melding van een vechtpartij op het station Ede-Wageningen. Ter plekke meldde een conducteur van een stilstaande trein dat er was gevochten door een aantal personen en dat die zojuist in de trein waren gestapt. De politie zocht de groep op en sommeerde hen de trein te verlaten.


Buiten werd de ruzie gereconstureerd. De betrokkenen verklaarden dat de Vlissinger toen zij het perron op kwamen lopen stond te plassen. De man had zich daarna echter omgedraaid en was met zijn ontblote geslachtsdeel richting de enige vrouw in het gezelschap afgestapt. Hierna ontstond de ruzie.

De politie trof ook de Vlissinger aan. Hij rook naar alcohol en werd aangehouden. Hij verzette zich hierbij echter hevig en bedreigde bovendien één van de agenten. De man zit vast op het bureau in Ede.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dima (20-12-2010 om 06:20)
.....er hing vast en zeker een ijspegel aan.... misschien door de alcohol minder .... laat hem een paar dagen in de cel ontdooien !!
Tink (19-12-2010 om 19:44)
Lullig voor die vrouw...
Erik (19-12-2010 om 18:34)
Met deze kou.... ? Kan nooit veel te zien geweest zijn.... ;) Als mij dit zou overkomen, zou ik ook "pissig" van worden. Inderdaad, lekker laten zitten... tot na de jaarwisseling.
K (19-12-2010 om 17:35)
Dat was dan vast niet veel soeps meer met deze temperaturen, in de kou krimpt hij behoorlijk, dat moet een lullig gezicht zijn geweest
Joop (19-12-2010 om 17:35)
Nou ik zou me bijna schamen om een zeeuw te zijn, ik heb daar namelijk veel goede kennissen zitten, in die omgeving,laat hem de jaar wisseling daar maar zitten hoor
Vlissingse (19-12-2010 om 17:32)
Ok misschien niet leuk voor die vrouw,maar moet er toch ff stiekem om lachen mhuahaha
Cookie-instellingen beheren