Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Marechaussee vast op strand

Toegevoegd: 20-12-2010, 19.24 uur
De vastzittende marechausseejeep
De vastzittende marechausseejeep
© Foto: Lezersfoto HVZeeland.nl
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Op het Nollestrand in Vlissingen is vandaag een jeep van de Koninklijke Marechaussee vast komen te zitten.

De surveillancewagen kwam vanochtend vast te zitten en kon pas na ruim twee uur worden losgetrokken. Hiervoor werd gebruik gemaakt van een tractor.


Het zeewater heeft de jeep niet weten te bereiken.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@ sinterklaas (28-12-2010 om 12:25)
Terreinbanden liggen al onder deze Mercedes-Benz, Sneeuwkettingen zijn verboden in Nederland, dus ja, wat moet je dan he wijsneus?
Sinterklaas (23-12-2010 om 09:08)
Misschien volgende keer sneeuwkettingen erop leggen?! En offroad-banden helpen misschien ook wel. Naja, zal wel door de bezuinigingen komen ;-)
Bas (22-12-2010 om 05:57)
Tja, een bekend fenomeen wanneer er sneeuw op het strand ligt is het zand daar onder hardstikke zacht. Deze zoute massa zal niet bevriezen, zelf ook wel eens met een Landrover vast gezeten naast de Pantarei. Wel lachen dat t toch ieder jaar weer een keer gebeurd.
Beste stuurlui.....?? (21-12-2010 om 20:52)
Wat heeft de douane in een supermarkt te zoeken? Of wat had Bush in Irak te zoeken, stel toch niet van die domme vragen! En als t goed is heeft de KMAR nog steeds de taak van grensbewaking, dus gaat er een lampje branden? Blijf lekker in je boekje kijken ron, leer je een hoop van :P
@ loeki (21-12-2010 om 20:47)
Hoezo bij de strandwacht in de leer? Hebben die van de zomer ook niet een jeep verpest door m in t water te laten staan? kssst, en nou wegwezen!
J.R. (21-12-2010 om 14:35)
Wat moet de KMAR op het strand??? Met zo'n voertuig kun je nauwelijks vastkomen te zitten. Denk gebrek aan kennis van het voertuig en rijervaring!!??
Cookie-instellingen beheren