Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 14 km

M'burg strooit zandmengsel

Toegevoegd: 20-12-2010, 19.37 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Vanwege het tekort aan zout wordt er in de gemeente Middelburg gestrooid met een mengsel dat bestaat uit tweederde zand en eenderde zout.

"Wij doen ons uiterste best om de wegen, fiets- en voetpaden begaanbaar te maken. De strooiwagens gaan regelmatig op pad, maar kunnen door het tekort aan zout niet overal komen. Er wordt daarom alleen gestrooid op hoofdroutes."


De gemeente raadt mensen aan voorzichtig te zijn als men de weg opgaat. Bij invalswegen zullen borden worden geplaatst met de waarschuwing dat het op sommige plekken glad kan zijn.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Leon (24-12-2010 om 18:22)
Een aantal wintersportliefhebbers reageren enthousiast. Denk aan de bejaarden en bewoners uit Mortiere die belachelijk veel voor de grond aan de gemeente moeten betalen..en bergen belasting. En wat doet de gemeente terug...helemaal niks. Ouwehoeren nieuw theater, bouwput. Gem Middelburg schaam je!
Dann (22-12-2010 om 21:25)
@Anne-liesette ga je gang, ik rij elke dag 100 km woon werk. beetje buiten de box denken mensen, de wereld is groter dan van je huis naar de stad. je betaald genoeg belasting om gewoon veilig over straat te kunnen. jammer dat gemeentes het in ............ steken ipv sneeuw ruimen
Anne-liesette (22-12-2010 om 18:09)
Mensen, zeur toch niet zo. Wees blij dat ze er iets aan doen.....Je kan ook voorzichtig rijden! Al met al kom je altijd overal.. En anders niet he! Of lopen?!
JdR (22-12-2010 om 11:48)
Niets geleerd van vorige winter? Puinhoop in Arnemuiden.
Dann (22-12-2010 om 09:39)
@Ikke nooit gehoor van, zal je werk wezen? ik moest om 24.00 naar me werk. ik ben wel geteld 1 uur bezig geweest om 150 meter straat door te komen. zegt me werkgever ook niet "bedankt jonger, fijn dat je er bent" hier liep een sneeuw-schuiver vast in de straat, dat zegt genoeg dacht ik zo.
Stefan (22-12-2010 om 08:37)
@leon wat een onzin, "denk ook is aan de ooit zo groene wij Mortiere" Er word bijna in geen enkele wijk in de zijstraten gestrooid of met sneeuwschuivers gereden. Logisch ook omdat er nou eenmaal dingen als prioriteiten bestaan.
Cookie-instellingen beheren