Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Hennepkwekerij opgerold in Terneuzen

Toegevoegd: 21-12-2010, 20.06 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Maandagmiddag omstreeks 17.00 uur heeft de Zeeuwse politie een inval gedaan in een woning aan de Dijkstraat in Terneuzen. Dit vanwege het feit dat er hoogstwaarschijnlijk een hennepkwekerij in de woning aanwezig was.

Omstreeks bovengenoemd tijdstip belden agenten aan de deur van de woning. Deze werd niet opengedaan en daarom is de deur ingeramd. Bij het runnen van een hennepkwekerij in een woning is namelijk het gevaar dat er brand ontstaat zeer groot. In de woning troffen de agenten een 27-jarige Terneuzense vrouw aan zij is aangehouden.


De agenten ontdekten in de woning een hennepkwekerij met 300 planten. Ook ontdekten de agenten dat de stroom die nodig was voor de kwekerij illegaal afgetapt werd. Door Delta is aangifte gedaan van diefstal van stroom. De kwkerij is ontruimd door medewerkers van de gemeente Terneuzen.

De ingeramde deur is weer gerepareerd door medewerkers van de woningbouwvereniging. Er werd door de Zeeuwse politieagenten ook nog een man aangehouden, dit betrof de 42-jarige bewoner van de woning.

Na overleg met de officier van justitie is besloten dat de man woensdag voor de rechter-commissaris geleid wordt. Hij blijft voorlopig vastzitten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren