Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 24 km

Zwaar vuurwerk in schuur Rilland

Toegevoegd: 22-12-2010, 18.03 uur
Door: Roland de Jong
RILLAND - In de schuur van een woning in de Vlietbergstraat in Rilland werd dinsdagavond een doos illegaal, in België gekocht, 'zwaar' vuurwerk aangetroffen.

Naar aanleiding van melding dat er op dat adres vuurwerk aanwezig zou zijn, ging de politie daar een kijkje nemen. Het vuurwerk, wat in de schuur werd gevonden, bleek van een van de bewoners, een 18-jarige man te zijn.


De 18-jarige heeft een verklaring afgelegd en deed afstand van het vuurwerk. Het regionaal milieuteam is nog met de afwikkeling van de zaak bezig.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ricco (23-12-2010 om 17:24)
NOU wat makkelijk om iemand zo te pakken was geen melding van een vreemde hoor doen ze al jaren zo er staat bij de vuurwerk winkels in Belgie een agent in burger autootje en zie een nl kenteken geeft het door en jaa enkele dagen later ja na een tip komen we ff controle doen
Een ex zeeuw (23-12-2010 om 17:19)
Weer een belachelijke actie van de politie. één doos illegaal vuurwerk? Waar hebben we het over. Ze kunnen hun tijd beter besteden vind ik. De tipgever mag weer trots zijn! Voor zulke personen heb ik geen goed woord voor over.
Karel (23-12-2010 om 15:10)
@marco, tis jammer dat er zo'n verrader tussen zit maar dit heb je helaas overal.
Matthijs (23-12-2010 om 13:58)
"zwaar vuurwerk' laat me niet lachen. Precies hetzelfde vuurwerk als in NL alleen velemalen goedkoper. Vuurwerk is NIET gevaarlijk als je gewoon je verstand gebruikt. En idd zoals Jesper zegt staan de huilies het wel te bewonderen op oudjaar meet ooh's en aah's
Vlinder (23-12-2010 om 12:47)
@Jesper; jammer dat je mij niet kent terwijl je toch oordeelt. Ik heb een enorme hekel aan vuurwerk en al de ellende die het aanricht. De asocialen die het blijven gooien, voor en na de toegestane tijd, mijn hond en ik zijn bang voor vuurwerk. Denk daar maar eens over na voor je een uitspraak doet.
Marco (23-12-2010 om 12:01)
Vind ik ook, laat ze 't houden. Ze pakken 't af en dan? Gaan ze 't vernietigen, ik zou zeggen, koop 't maar van me, heb 't ook voor moeten betalen. En waarom gaan ze dan niet naar die bedrijven dat zwaar vuurwerk maakt. Maar er is dus een naaier aanwezig in Rilland anders wisten ze dat niet.
Cookie-instellingen beheren