Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
46 files van totaal 170 km

Politie arresteert koperdief Hulst

Toegevoegd: 22-12-2010, 18.18 uur
Door: Roland de Jong
HULST - Dinsdagmiddag rond 15.15 uur controleerden twee agenten van de Zeeuwse politie op de Amerikaweg in Hulst een 26-jarige Belg op zijn bromfiets. Het bleek te gaan om een koperdief.

De man reed zonder rijbewijs op de bromfiets. De agenten vroegen of zij in de tas van de man mochten kijken. Daar zat een hoop koperdraad in. Op de vraag van de agenten hoe de man aan het koper kwam, bleef de Antwerpenaar een beetje vaag.


Omdat hij geen duidelijke verklaring kon geven over de herkomst van het koper is hij aangehouden op verdenking van diefstal en overgebracht naar het politiebureau in Hulst. Daar kwam de aap uit de spreekwoordelijke mouw. Hij verklaarde dat hij het koperdraad had weggenomen van een bouwterrein in Stekene (B). De man heeft een verklaring afgelegd en is hierna in vrijheid gesteld.

De Belgische politie gaat verder onderzoek in deze zaak doen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Catweazl (22-12-2010 om 23:43)
En toen werd die Belg pas echt bang. In Nederland wordt je heengezonden, in Belgiƫ wordt je echt gestraft. En niet te misselijk, haha. Kan de nederlandse rechter nog wat van leren.
Cookie-instellingen beheren