Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 32 km

Insluiping in bakkerij Vlissingen

Toegevoegd: 23-12-2010, 11.58 uur - Update: 23-12-2010, 19.40 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Op industrieterrein Vrijburg in Vlissingen is donderdagmorgen een man de bakkerij binnengedrongen. Het voorval vond rond 10.00 uur plaats.
 
In eerste instantie bevestigde de politie dat het ging om een overval. De politie kwam hier vanmiddag op terug en berichtte dat het ging om een insluiping. Een werknemer heeft geprobeerd de man te overmeesteren maar deze wist te ontkomen.


De politie vermoedt dat de man richting het station is gegaan en heeft vervolgens op diverse stations een zoekslag gemaakt. Bij de zoekactie is ook een politiehelikopter ingezet. Op dit moment is de dader nog voortvluchtig.

Bij de bakkerij heeft de politie technisch onderzoek verricht naar mogelijke sporen. Volgens omstanders stond de auto van de insluiper nog op het terrein. Een bergingsbedrijf heeft deze vanmiddag weggesleept.
 
Momenteel is nog niet bekend of er iets is weggenomen. De zoekactie heeft nog geen resultaat opgeleverd.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (23-12-2010 om 13:22)
Staat er overal politie opgesteld zie ik een man met donkere jas en grijze muts over het bunkerterrrein de bossen inrennen en later over het bruggetje bij het oude asiel misschien was dat de dader wel ................
Peter (23-12-2010 om 12:56)
Dit is te triest voor woorden deze mensen staan dag en nacht klaar om iedereen te voorzien tijdens de feestdagen gebeurt er zo iets dit is voor het personeel een zware klap en dan met de feestdagen voor de deur ik wens julie veel sterke
R (23-12-2010 om 12:56)
Wat is er buit gemaakt. Dat is nl. toch helemaal geen winkel..dus er valt niets te halen. Toch?
Cookie-instellingen beheren