Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Diverse glijpartijen op de A58

Toegevoegd: 23-12-2010, 23.09 uur - Update: 24-12-2010, 16.24 uur
Rond tien uur belandde er tussen 's-Heer Arendskerke en Arnemuiden één auto in de sloot
Rond tien uur belandde er tussen 's-Heer Arendskerke en Arnemuiden één auto in de sloot
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Manfred Berrevoets
S-HEER ARENDSKERKE - Door plotselinge gladheid op de A58 zijn donderdagavond verschillende automobilisten verrast.

Bij een ongeval ter hoogte van Goes raakte een 53-jarige automobilist uit Goes ernstig gewond. Bij de politie kwam een melding binnen over het ongeval. De agenten zagen ter plaatse dat het wegdek op sommige plaatsen over diverse lengtes besneeuwd was door stuifsneeuw, terwijl het wegdek op andere plaatsen schoon was.


Hierdoor raakten twee voertuigen betrokken bij een ongeval. Een van de voertuigen stond in de middenberm en kon met hulp van een takelbedrijf weer op eigen kracht verder. Het andere voertuig, bestuurd door een 53-jarige man uit Goes, lag in een greppel.

De bestuurder, die alcohol had gedronken, had nekklachten en hij is door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Uit onderzoek bleek dat de man zijn nek had gebroken. In het ziekenhuis werd bij de man tevens een bloedproef afgenomen.

Diverse andere bestuurders gleden de berm in. Bestuurders worden verrast door 'sneeuwduinen' die door de harde wind op de snelweg en afritten zijn ontstaan. Daardoor was het wegdek plotseling spekglad.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Werkende vrouw (24-12-2010 om 23:23)
@slime, duidelijk niet "slimme". Mijn werkgever zou niet blij zijn met personeel zoals jij. Niet gaan werken wegens weersomstandigheden is geen optie, misschien heb jij geen baan en is het voor jou makkelijk om over ons weggebruikers te oordelen. Laat dit geval op zich staan en blijf bij de feiten.
Zeeuwse (24-12-2010 om 22:03)
Lekker makkelijk om te zeggen als je zelf niet de weg op hoeft.. Even nadenken voor je iets zegt.. Soms moet je de weg op.. Ik werk zelf in de thuiszorg en dan ontkom je er niet aan..
Werkende man die de weg op MOET (24-12-2010 om 21:16)
@slime man: er zijn ook mensen die moeten werken voor de kost. Dus wel de weg op moeten. Had je even niet aan gedacht zeker...
Marja (24-12-2010 om 18:33)
Gladheid is zeer verraderlijk,maar een flinke slok op achter het stuur verdiend geen schoonheidsprijs voorlopig geen rijbewijs meer en voor alle kosten op laten draaien zulk soort mensen dus ook de kosten van politie brandweer ambulance takelbedrijf enz sorry heb geen medelijden met dronkelui
Willem (24-12-2010 om 17:12)
Tegen gladheid heb ik de zolen van spikes onder mijn laarzen gelijmd. want de trottoirs zijn levensgevaarlijk momenteel.
Iemand die niet laks is (24-12-2010 om 14:21)
@ een slimme man Sommige mensen kunnen hun werk niet zomaar laten voor wat het is en gewoon thuisblijven. Bij weer als dit is het gewoon goed opletten en je snelheid aanpassen als je er toch door heen moet.
Cookie-instellingen beheren