Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vier jongens opgepakt voor diefstal

Toegevoegd: 24-12-2010, 11.13 uur
Door: Manfred Berrevoets
SAS VAN GENT - In de Kloosterlaan in Sas van Gent werden donderdag even na 16.00 uur vier jongelui van 15 en 16 jaar uit Sas van Gent aangehouden.
 
Zij werden ervan verdacht rond 15.30 uur in de Canadalaan een tas uit een fietstas te hebben gestolen. De tas met de gehele inhoud, behalve de portemonnee, werd even later teruggevonden. Bij de jongens in de directe omgeving lager spullen uit de portemonee, zoals pasjes, persoonlijke papieren, enz.


De vier jongens hebben een verklaring afgelegd en een van hen bekende de tas uit de fietstas te hebben weggenomen. Ze zijn inmiddels allemaal weer in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cees (26-12-2010 om 14:47)
Na bekentenis weer vrij. Dat is makkelijk, straks weer ontkennen en de politie de schuld geven, dat er een verklaring onder druk was afgelegd. De eerste 10 jaar voor de kerst melden en na oud/nw jaar weer loslaten.
Mieke (25-12-2010 om 13:22)
Goed nieuws, de portemonnee is terug! Na een paar keer aandringen is de jongeman in kwestie eens goed gaan zoeken en vanmorgen kwam hij de portemonnee terugbrengen! Alles zit er nog in, wat een geluk! Chappeau voor die jongen zijn familie, want die waren zeer behulpzaam en beschaamd. Fijne kerst!
Mieke (24-12-2010 om 23:06)
Tja Chantal, ze bracht alleen even een vers brood bij bejaarde mensen die zelf met deze gladheid de straat dan niet ophoeven, 2 minuten is inderdaad al lang genoeg voor dat gajes. Het geld is terecht,hadden ze verstopt, maar de portemonnee met rijbewijs e.d. hebben ze "weggegooid" en is onvindbaar.
Chantal (24-12-2010 om 19:35)
Tsjaa je moet inderdaad met je handen van ander mans spullen afblijven maar wie is er dan ook zo slim om zijn hele inhoud in de fietstas te laten,
Mieke (24-12-2010 om 16:10)
Was het maar waar dat de pasjes en persoonlijke papieren gevonden waren. Is niet zo, het is van mijn zusje. Dr rijbewijs en bankpasjes weg, de laatste foto's van onze overleden ouders weg.. De schoften! Flinke jongens hoor, ik hoop niet dat het hun moeder ooit overkomt.
P dobbelaar (24-12-2010 om 14:21)
Waarom al loslaten ,heel de kerst periode vasthouden dan leren ze het wel af ...
Cookie-instellingen beheren