Weerbericht:
Vrij veel bewolking en soms wat lichte (mot)regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Beknelling bij ongeluk N59

Toegevoegd: 26-12-2010, 12.00 uur
Door: Roland de Jong

OOSTERLAND - Bij een ongeluk op de N59 in Oosterland zijn twee mensen bekneld komen te zitten.

Als gevolg van de gladheid reed rond 10.40 uur een personenauto in een slootje bij de N59. De auto, bestuurd door een 67-jarige man uit Waalwijk, was in een slip geraakt en vervolgens over twee bermpaaltjes en de parallelweg gegeleden om tot stilstand te komen in de naast de weg gelegen sloot.


De bestuurder en zijn 63-jarige vrouw klaagden beiden over pijn in de nek; de vrouw had eveneens rugpijn. Volgens de politie moest de brandweer er aan te pas komen om de gewonden uit de auto te halen. Rond 11.10 uur waren de twee uit het voertuig.

Er kwamen twee ambulances ter plekke om de gewonden te controleren. De opgeroepen traumahelikopter uit Rotterdam hoefde uiteindelijk niet ter plaatse te komen. De man en de vrouw zijn door ambulances naar het ziekenhuis in Goes gebracht.

De auto is weggesleept door een bergingsbedrijf.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren