Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 26 km

Zware mishandeling in Hulst

Toegevoegd: 28-12-2010, 16.35 uur
Door: Roland de Jong
HULST - De politie is op zoek naar getuigen van een schermutseling woensdagavond 22 december in de Gentsestraat in Hulst.

Op de bewuste avond werd rond 23.00 uur ter hoogte van Chinees restaurant Paradise een 19-jarige Hulstenaar zwaar mishandeld. In verband hiermee is een 31-jarige man uit Hulst aangehouden. Hij zal deze week worden voorgeleid.


Inmiddels is uit verklaringen gebleken dat er tijdens de schermutseling een voorbijganger langs is gelopen die mogelijk getuige is geweest van de mishandeling. De politie verzoekt deze voorbijganger en eventuele andere getuigen zich te melden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (29-12-2010 om 09:36)
Begrijp ik het nou goed? Al dit gedoe over een paar sneeuwballen? Alsof dit zwaar crimineel gedrag is; tsjongejonge,de tolerantiegrens daalt tot een bedenkelijk laag niveau zeg.
Frans (29-12-2010 om 05:57)
"Per ongeluk gegooid" zeker. Jaaaa ja.
Anoniem (28-12-2010 om 17:35)
Wat een gezeik toch in de linkse land! Eerst met een groep de boel terroriseren met sneeuwballen en dan wordt er eentje gepakt en dan is het grote tranen huilen! Ga maar fijn thuis sneeuwballen gooien!
Cookie-instellingen beheren