Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 19 km

Truck van de weg in Tholen

Toegevoegd: 28-12-2010, 16.57 uur
Waarom de truck in de berm kwam, is niet bekend. Waarom de truck in de berm kwam, is niet bekend.
Waarom de truck in de berm kwam, is niet bekend.
© Foto: HVZeeland.nl
Door: Roland de Jong
THOLEN - Op bedrijventerrein Welgelegen in Tholen is vandaag een vrachtwagen van de weg geraakt.
 
Een truck van vervoersbedrijf DHL raakte door onbekende oorzaak van de weg en kwam daardoor in de berm terecht. De bestuurder van de combinatie wist het gevaarte net niet in een slootje te laten belanden.


Niemand raakte gewond.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Leo (29-12-2010 om 18:36)
Zoals zo vaak zitten de beste stuurlui achter de pc
Liek (29-12-2010 om 08:48)
Nou zo te zien kon de chauf hier ook niet zo heel veel aan doen en denk ook dat het de zorg is van het bedrijf om het ijsvrij te maken op zijn terrein!!!! en ze zullen bij de boerenbond heus wel een zakje zout hebben???
Loes (29-12-2010 om 08:29)
Zo te zien kwam er een busje aanscheuren,die de gele vrachtauto van te voren niet zag,en niet begrijpt dat de vrachtauto in de bocht z,n ruimte nodig heeft. als u zon commentaar heeft pak zelf een bezem en een schep.comanderen is niet zo moeilijk he.
Hans (28-12-2010 om 23:33)
Dit behoort tot eigen terrein??? Dus wat heeft de gemeente daar te zoeken??
Zeebries (28-12-2010 om 21:43)
De oorzaak is volgens mij gewoon te hard gereden, je verwacht dat het verkeer zich aanpast aan de weersgesteldheid. Strooibeleid? is niks mis mee, moet je die weg op de voorgrond zien. De vrachtauto kwam gewoon vanaf een bedrijf. Zie het busje wat er naast staat.
Ikke (28-12-2010 om 20:46)
Niks geen strooi beleid je moet niet iemand beschuldigen als je niet weet waar het is gebeurt want ik kom er dagelijks langs het is toevallig op eigen terrein en niet van de gemeente het is altijd maar de gemeente -het waterschap - provincie...
Cookie-instellingen beheren