Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 25 km

Illegaal vuurwerk in Yerseke

Toegevoegd: 28-12-2010, 17.15 uur
Door: Roland de Jong
YERSEKE - Maandagavond is in een woning aan het Hof van Poleij in Yerseke een kleine hoeveelheid illegaal vuurwerk aangetroffen.

Het vuurwerk, enkele vuurpijlen en sierpotten, zijn in beslag genomen. De 18-jarige eigenaar van het vuurwerk is door de politie gehoord.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Veilig (31-12-2010 om 12:46)
@Punt: ik blijf binnen, voor de veiligheid van mijn hond en mijzelf.Als jij de wet overtreedt zal men jou, terecht, aangeven. Wij gaan de wet niet voor jou aanpassen en andere burgers in gevaar brengen. Jouw vuurwerk is inmiddels kundig vernietigd en zal geen slachtoffers eisen. Gelukkig maar!
Punt (30-12-2010 om 23:10)
Leuk dat veel mensen reageren! Veilig?? Als je nie van vuurwerk houd blijf dan binnen en geef mij nie aan! Maar nu e de politie me vuurwerk en steken ze het zelf af.. Wat jullie veiliger vinden..
Veilig (30-12-2010 om 15:48)
@Karel; De onveiligheid zit niet alleen in de persoon. Uit deze opmerking blijkt duidelijk hoe weinig inzicht jij hebt mbt de gevaren van vuurwerk. Het vergelijk met de 2e W.O. vind ik dom en kwetsend. Als je de wet overtreed, als je een ander in gevaar brengt, kan je verwachten dat iemand ingrijpt.
Karel (30-12-2010 om 13:26)
Nogmaals vuurwerk is niet gevaarlijk ligt aan de persoon die het afsteekt. Er is niks mooiers dan een harde knal of mooie licht effecten maar de onveiligheid zit em toch echt in de persoon die het gebruikt. wees blij het is maar 1x per jaar.
Karel (30-12-2010 om 13:24)
Nee Karel is nog nooit gepakt geweest. Vind het gewoon te triest voorwoorden dat er zoveel ophef over is en vooral de cultuur van stiekem iedereen aangeven daar walg ik van. Dat deden ze in de 2e wereld oorlog ook. Bah.
Mensje (30-12-2010 om 13:05)
Ik ben het volledig met veilig eens, ik vin je dan absoluut geen verader en jullie praten er zo vurig over heb je zelf misschien ook iligaal vuurwerk? Want die bewoner uit yerseke word fel door jullie (Karel en KB) verdedigd. ofd is het misschien een maatje van jullie?? Veiligheid gaat voorop!
Cookie-instellingen beheren