Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 26 km

Brandweer blust middelbrand in schuurtje Middelburg

Toegevoegd: 27-04-2005, 01.00 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

MIDDELBURG - De Stadsgewestelijke brandweer Vlissingen-/Middelburg is dinsdagavond uitgerukt voor een middelbrand aan de Herenstraat in het centrum van Middelburg.

Rond vijf over elf 's avonds werden de chauffeursgroep van de post Stromenweg en de blusgroep van de post Veerseweg gealarmeerd voor de brand. Al snel werd duidelijk dat het om een brand ging die woedde in een schuurtje. De brandweer rukte daarop onder prioriteit 1 uit met de ladderwagen 4550 (Stromenweg) en de tankautospuit 4535 (Veerseweg).

De politie was snel ter plaatse en gaf aan dat er forse vlammen uit het schuurtje kwamen. Toen de brandweer ter plaatse kwam gaf de bevelvoerder van de tankautospuit het sein "middelbrand". Zodoende werd ook de tankautospuit 4530 van de post Stromenweg gealarmeerd. In het schuurtje stond een gloednieuwe motor. De motor, het schuurtje en diverse materialen in het schuurtje zijn zwaar beschadigd door de brand.

Volgens omstanders is de brand aangestoken.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren