Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 20 km

Man slaat broer ziekenhuis in

Toegevoegd: 29-12-2010, 19.56 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In de nacht van dinsdag op woensdag is in een woning in de Breitnerlaan in Vlissingen een 29-jarige Pool aangehouden wegens mishandeling.

De man was voor de Kerstdagen overgekomen voor een familiebezoek. Hij kreeg in de woning van zijn 42-jarige broer ruzie en mishandelde zijn broer zodanig dat deze in het ziekenhuis moest worden opgenomen.


De 29-jarige man is ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (2-1-2011 om 08:39)
@Bloem: Tuurlijk mag jij zeggen wat je wilt; alleen als je het zo negatief brengt kun je commentaar daarop verwachten,snap je? Ik vind gewoon dat jij iedereen over 1 kam scheert, en dat moet je niet doen. Verder voor iedereen een mooi 2011, ook voor jou Bloem!
Geesje (1-1-2011 om 21:18)
Dit heeft toch weinig te doen met nationaliteit(Pool of Nederlander of Chinees, mishandeling kan overal en bij iedereen voorkomen) Wat een kortzichtige reacties allemaal weer.
Bloem (1-1-2011 om 15:50)
Aan mar ik maak jullie niet uit voor vrkens ik laat alleen me gevoel spreken en dat mag ik en als jij je zelf volt aangsproken dan is dat niet mijn probeleem ik werk net zolas jullie 4o uur en meer dus kom zelf niet kletsen dan
Mar (31-12-2010 om 15:41)
@Bloem: Ik weet niet uit wat voor bloemetjesland jij komt, maar als je je eigen bericht bekijkt ben jij toch degene die discrimineert door Hollanders voor luie varkens ui te maken! Hoe durf je; ik werk keihard voor mijn centjes! Denk ff na voor je deze onzin uitkraamt!
Anoniem (31-12-2010 om 09:29)
@Nl pl: ik werk in de kassen bij axel daar werken veel poolse menssen ik ben wel een nederlander die weet dat poolse menssen behooorlijk hard werken en veel uren maken respect voor hun grag
Mar (31-12-2010 om 08:55)
@NL PL: Als je de (veelvuldige) berichtgeving over het rijgedrag (al dan niet oner invloed van alcohol) van met name Poolse bestuurders snap je misschien waar dat negatieve imago uit voort komt.
Cookie-instellingen beheren