Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Voorpui politiebureau opgeblazen

Toegevoegd: 31-12-2010, 12.55 uur
Door: Manfred Berrevoets
KAPELLE - Rond middernacht is de glazen voordeur van het politiebureau in Kapelle vernield door vuurwerk.

Het kozijn van de deur was aan de onderzijde geheel verbogen. Het glas en delen van de deur lagen halverwege het bureau. Ook zat er een gat in de binnendeur.


Het schadebedrag is nog niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
T´is triest (31-12-2010 om 21:25)
Hopelijk laat iemand weten wie dit gedaan heeft zodat wij als gemeenschap niet voor de kosten hoeven op te draaien.
Kraker (31-12-2010 om 16:48)
Blijkbaar hebben jullie niet door dat er nog een niveau onder jullie leeft. Misschien dat niet iedereen even blij is met de politie. En dat het ons belastinggeld is, er wordt genoeg van over de balk gesmeten, dus dan kan dit er ook nog wel bij. Ons mooie Nederland gaat toch wel naar de klote.
Ik word er zooo moe van (31-12-2010 om 16:05)
Walgelijk ziek gedrag. Daders opsporen en zwaar straffen. Laten betalen, niet door de ouders, niet door de belastingbetaler, maar door die snert-blagen die dit hebben gedaan. Gelukkig geen gewonden. Ik word doodziek van hoe deze wereld in elkaar zit. Rotmentaliteit.
Dima (31-12-2010 om 15:25)
Inderdaad een stelletje sukkels die dit gedaan hebben.Ze zijn te stom om te begrijpen dat het ook hun geld is wat daar weer ingestopt wordt om het te repareren! Ga vooral zo door met vuurwerk ! Het is dus echt werken voor dit vuur .....!!!
Kapellenaar (31-12-2010 om 14:05)
Dat er vuurwerk afgestoken wordt....prima. Maar blijf met je kletsen van andermans spullen. Wat u niet wil geschied, doe dat ook een ander niet!
Hulpverlener (31-12-2010 om 13:33)
Goed gedaan hoor, bravo. Stom alleen dat de daders niet eerst bedenken dat het hun eigen belastinggeld is wat ze aan gort schieten.
Cookie-instellingen beheren